Likørbryggeriet

Likør opskrifter

Hypocras

Hypocras er en drik som stammer tilbage til det 13. århundrede. Denne opskrift stammer fra en familie i Grækenland,

Bock øllikør

Bock eller bockbier er en undergæret stærk lagerøl, der har sin oprindelse i den nordtyske by Einbeck.

Estragonlikør

Dette krydderi kan også bruges som en lækker estragonlikør, og giver en krydret og lækker cocktail hvis den blandes

Granatæblelikør

Ingen bedømmelser endnu. Med sin specielle smag er granatæble et glimrende valg til likør. Granatæblekerner giver en frisk, sød

Mashal citrus likør

Mashal er lavet på raki, som er det tyrkiske variant af Sambuca og Ouzo. Det er vigtigt at

Bananlikør med vanille

Bananlikør er nemt og hurtigt at lave. Den har en kort lagringsperiode, og kræver meget få ingredienser.

Valnøddelikør – Tentoura

Ingen bedømmelser endnu. En græsk valnøddelikør specialitet som er blevet produceret i byen Patras siden det 15. århundrede. Tentoura

Italiensk Strega

Ingen bedømmelser endnu. Strega er blevet produceret i Italien siden 1860, og består af intet mindre end 70 forskellige

Laurbærlikør – Liqueur de Laurier

Ingen bedømmelser endnu. En lækker bitter med laurbær istedet for laurbærblade. Laurier betyder laurbær på fransk, og defineres nok

Pimento Dram – Allehåndelikør

Pimento Dram er en jamaicansk likøropskrift, som næsten har været helt uddød.

Rabarberlikør

Ingen bedømmelser endnu. Måske har du selv rabarber i haven, eller også bliver du måske fristet af dem på

Mandarinchello

Denne mandarinlikør en sødere en almindelige Triple Sec og appelsinlikør, og har en krydret eftersmag pga. cognac'en.

Hyldeblomst likør

Hyldeblomst likør kan serveres sammen med tonic- eller danskvand, evt. med en skive citron eller appelsin.

Limoncello cremelikør

1.5/5 (2) En ægte italiensk specialitet, med en cremet konsistens og en frisk smag af citrus. Likøren stammer fra

Skittleslikør

En af de lidt skøre likør typer, som er super sjove til fester. Meget farverige og underholdende når de

Fransk ribs cassis

2.5/5 (2) Selvom fransk cassis oftest er lavet på solbær, så er denne opskrift med ribs yderst delikat. Hvis

Italiensk Amaro

Ingen bedømmelser endnu. Amaro betyder ‘bitter’ på italiensk. Den bruges ofte som en drink efter middagen og kan bestå

Baileys Irish Cream

4/5 (4) Alle kender Baileys Cream eller Custer’s Cream, men har du nogensinde overvejet at du selv kan lave

Ferskenlikør

Mmm... lækre søde ferskner. Er der noget bedre end solmodne og saftige ferskner? Det skulle da lige være ferskenlikør.

Kirsebær Pálenka med valnød

Den nok mest kendte palenka er Slivovitz, men det kan brygges med alle typer frugt. Denne opskrift er på

Æblelikør – Klassisk

Æblelikør afhænger meget af æblernes kvalitet. Æblelikør kan laves helt uden sukker, hvis sorten er sød.

Guignolet #2

Almindelig guignolet indeholder 16 til 18 procent alkohol, og denne opskrift kan derfor godt spædes op med kogt afkølet

Salvielikør

Ingen bedømmelser endnu. Salvie er kendt for dens medicinske egenskaber og gror bla. i bjergene i Alcoy i Alicante.

Artiskoklikør

Ikke ligefrem en appetit vækker hos de fleste, men artiskoklikør er helt klart en delikatesse. Den kan nydes både