cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Guignolet #2

Fra haven, Frugtlikør, Likør, Udenlandsk likør  /  7. februar 2017
Ingen bedømmelser endnu.

Endnu en opskrift på kirsebærlikøren; Guignolet fra Anjou. Almindelig guignolet indeholder 16 til 18 procent alkohol, og denne opskrift kan derfor godt spædes op med kogt afkølet vand. Kan nydes som aperitif eller som en forfriskning til desserten.

Hjælp Likørbryggeriet med at lave flere gratis opskrifter!

mobilepay-logo

Send os et valgfrit bidrag, så støtter du vedligeholdelse og den fortsatte udvikling af opskrifter.

guignolet2

Om guignolet #2

Type:Likør
Oprindelse:Anjou, Frankrig
Holdbarhed:ca. 1 år
Hovedbestanddele:Vodka, Rosévin
Mængde:ca. 1,5 ltr.
Lagringstid:3 uger

Opskrift på guignolet

Ingredienser

  • 1/2 kg kirsebær
  • 250 g sukker
  • 1 ltr. god rosévin
  • 1 vanillestang
  • 5 dl vodka

Fremgangsmåde

  1. Knus kirsebærrene og tilføj dem til et sylteglas.
  2. Rids vanillestangen og tilsæt den sammen med de resterende ingredienser til sylteglasset.
  3. Omryst og stil til lagring i 3 uger.
  4. Husk at ryste glasset dagligt indtil sukkeret er opløst.
  5. Filtreres herefter på flaske.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • kirsebær
  • rosevin
  • vanille
  • vodka

Lignende opskrifter


Gul citruslikør

44 likør

Hasselnøddelikør med kanel

Cremet chokoladelikør

Hyldeblomst likør

Pærelikør med appelsin

Rabarberlikør

Lakridslikør – Dirty Henry

Indlægsnavigation

Salvielikør
Æblelikør – Klassisk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • basilikum
  • bergamot
  • chokolade
  • citron
  • citronmelisse
  • cocktail
  • cognac
  • enebær
  • estragon
  • flormelis
  • flødeskum
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lime
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 rønnebærlikør Rønnebærlikør
5/5 (2)
2 chokoladelikør Cremet chokoladelikør
5/5 (1)
3 valnøddelikør Valnøddelikør - Tentoura
5/5 (1)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen