Likørbryggeriet

Ferskenlikør

Ingen bedømmelser endnu.

Mmm… lækre søde ferskner. Er der noget bedre end solmodne og saftige ferskner? Det skulle da lige være ferskenlikør. Hvis du nogensinde har prøvet mærker som Marie Brizard ferskenlikør, så kender du følelsen.

Ingredienser

  • 500 g fersken (hvide ferskner giver en syrlig smag, gule giver en rund sødlig smag)
  • 1 fl. (70cl) vodka
  • 250 ml sirup af rørsukker

Fremgangsmåde

  1. Skræl ferskner og skær kødet i mindre stykker.
  2. Prik de små stykker med en gaffel, eller mos dem helt (hvis de ikke er most, er de nemmere at filtrere, men afgiver til gengæld mindre smag)
  3. Tilsæt ferksen-"mos", vodka og rørsukkersirup til et sylteglas.
  4. Stil blandingen til lagring i 4 uger.
  5. Filter og hæld ferskenlikøren på flaske.

Information

Type
Likør
Lagringstid
4 uger
Mængde
ca. 1 ltr.
Base
Vodka
Kategorier

Bedøm opskriften