cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Baileys Irish Cream

Cremelikør, Honninglikør, Likør  /  17. februar 2017
Ingen bedømmelser endnu.

Alle kender Baileys Cream eller Custer’s Cream, men har du nogensinde overvejet at du selv kan lave det? Det er nemmere end du tror at lave hjemmelavet Baileys, og du kan tilpasse den efter dine gæsters og egne smagsløg. Den originale Baileys, som stammer fra Dublin i Irland, er lavet på whiskey, fløde, chokolade (kakao og vanilje), karamel og sukker og blev opfundet ved hjælp af en ganske almindelig håndmixer i 1974. I dag er denne dejlige flødelikør også en af Irlands største exportvarer.
Server en hjemmelavet Baileys med isterninger eller bland den op som cocktails evt. med kaffelikør.

Hjælp Likørbryggeriet med at lave flere gratis opskrifter!

mobilepay-logo

Send os et valgfrit bidrag, så støtter du vedligeholdelse og den fortsatte udvikling af opskrifter.

hjemmelavet-baileys
Billedekilde.

Om Bailey’s Irish Cream

Type:Likør
Oprindelse:Irland
Holdbarhed:ca. 2 uger
Hovedbestanddele:Whiskey
Mængde:ca. 1,5 ltr
Lagringstid:2-3 timer på køl

Opskrift på Bailey’s Irish Cream

Ingredienser

  • 3,5 dl Irish whiskey (Jameson’s er min personlige favorit).
  • 4 dl kondenseret mælk.
  • 1 1/4 tsk. instant kaffepulver (må ikke blandes op i vand).
  • 1,5 dl flødeskum (jo mere pisket, desto mere cremet konsistens).
  • 2 spsk kakao sirup eller 1 spsk kakaopulver.
  • <1/2 tsk mandelessens.
  • 2 tsk vanillepulver.
  • evt. 3 spsk honning (hvis du gerne vil have den lidt sødere).

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt alle ingredienser i en blender.
  2. Blend dem sammen i ca. 30 sekunder.
  3. Hæld blandingen på flaske og afkøl den i køleskabet indtil den skal nydes.
  4. Rystes før brug og har en holdbarhed på ca. 2 uger.

Kommentarer

Skal opbevares på køl, da denne opskrift indeholder mælkeprodukter.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • flødeskum
  • honning
  • kaffe
  • kakaopulver
  • mandel
  • mælk
  • vanille
  • whiskey

Lignende opskrifter


Bananlikør med vanille

Marsala vin likør

Limoncello cremelikør

Rosolio Noce – Siciliansk rosenlikør

Cremet chokoladelikør

Guignolet #2

Appelsinlikør (Southern Comfort style)

Vanillelikør – Klassisk

Indlægsnavigation

Ferskenlikør
Italiensk Amaro

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • basilikum
  • bergamot
  • chokolade
  • citron
  • citronmelisse
  • cocktail
  • cognac
  • enebær
  • estragon
  • flormelis
  • flødeskum
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lime
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 kaffelikør Kaffelikør med appelsin
5/5 (5)
2 karamel-sirup Karamel sirup
5/5 (4)
3 ingefaer-sirup Ingefærsirup
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen