cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Italiensk Amaro

Bitter, Likør, Udenlandsk likør  /  20. februar 2017
Ingen bedømmelser endnu.

Amaro betyder ‘bitter’ på italiensk. Den bruges ofte som en drink efter middagen og kan bestå af mange typer urter. Den kendte Fernet Branco er en italiensk amaro, og indeholder et utal af forskellige komponenter.

Hjælp Likørbryggeriet med at lave flere gratis opskrifter!

mobilepay-logo

Send os et valgfrit bidrag, så støtter du vedligeholdelse og den fortsatte udvikling af opskrifter.

italiensk-amaro

Om italiensk amaro

Type:Likør
Oprindelse:Italien
Holdbarhed:ca. 2 år
Hovedbestanddele:Vodka
Mængde:ca 1,2 ltr
Lagringstid:2 uger

Opskrift på italiensk amaro

Ingredienser

  • 1 fl. (70 cl) vodka
  • 5 blade citrongræs
  • 5 blade salvie
  • 10 blade (ikke stængler) rosemarin
  • 10 blade malurt
  • Topskud af agave (købes i urtebutikker)
  • 15 enebær
  • 5 kryddernelliker
  • 1,2 cm kanel
  • Et stykke violrod
  • Et stykke kalmusrod
  • Et stykke ensianrod
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Bland ingredienserne og lad dem lagre i 2 uger.
  2. Filtrer og smag til med sukkersirup.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • agave
  • citrongræs
  • enebær
  • ensianrod
  • kanel
  • lamusrod
  • malurt
  • nelliker
  • rosmarin
  • salvie
  • violrod

Lignende opskrifter


Tysk kryddersnaps

Rosolio Noce – Siciliansk rosenlikør

Hypocras

Honninglikør – Grappa

Mashal citrus likør

Græskarlikør med chili og ingefær

Italiensk kirsebærlikør – Ratafia

Pinna

Indlægsnavigation

Baileys Irish Cream
Fransk ribs likør/cassis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • basilikum
  • bergamot
  • chokolade
  • citron
  • citronmelisse
  • cocktail
  • cognac
  • enebær
  • estragon
  • flormelis
  • flødeskum
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lime
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 kaffelikør Kaffelikør med appelsin
5/5 (5)
2 karamel-sirup Karamel sirup
5/5 (4)
3 guignolet Guignolet
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen