Likørbryggeriet

Marsala vin likør

Ingen bedømmelser endnu.

Marsala er en vin som produceres i den italienske by Marsala på Sicilien. Der findes flere typer af Marsala, heriblandt Florio, som er opkaldt efter en af de største producenter; Vincenzo Florio. Marsala kan sammenlignes med portvin, madeira og sherry og nydes ligesom disse til oste, kiks og desserter.

Ingredienser

  • 1 fl. tør rødvin
  • ½ fl. sød rødvin
  • 3,5 dl rom (54%)
  • 2 spsk. vanillesukker
  • 40 kaffebønner
  • 250 g rørsukker

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt alle ingredienserne til et sylteglas.
  2. Stil blandingen til lagring et mørkt og køligt sted i 2 uger.
  3. Omrystes dagligt indtil sukkeret er opløst.

Information

Type
Likør
Lagringstid
2 uger
Base
Rødvin, Hvidvin, Rom
Kategorier

Bedøm opskriften