cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Hindbærlikør med vanille

Fra haven, Frugtlikør, Likør  /  3. oktober 2016
Ingen bedømmelser endnu.

Hindbærlikør er et frisk pust af frugt. Den kan laves med både friske og frosne bær. En lækker kombinationslikør for den som er villig til at eksperimentere med avancerede opskrifter.

hindbærlikor

Om hindbærlikør

Type:Likør
Oprindelse:Ukendt
Holdbarhed:ca. 1 år
Hovedbestanddele:Rødvin, Whiskey
Mængde:ca. 1,5 ltr.
Lagringstid:8 uger

Opskrift på hindbærlikør

Ingredienser

  • 600 g hindbær (frosne eller friske)
  • ½ ltr tør rødvin
  • ½ ltr Whiskey
  • 1 vanillestang
  • Skræl fra en ½ citron
  • 2 dl sukker

Fremgangsmåde

  1. Likøren laves ved at lave 2 separate blandinger, og derefter blande dem.
  2. Mos hindbærene akkurat så meget at saften kommer ud.
  3. Tilføj dem inkl. saft til et sylteglas, sammen med vinen og lad dem lagre i 14 dage.
  4. Rids vanillestangen og hæld den i et andet sylteglas sammen med whiskey og citronskal.
  5. Lad blandingen lagre i 14 dage.
  6. Filtrer hindbærvinen.
  7. Gem ca. 1½ dl af hindbærvinen og hæld resten i en lille gryde.
  8. Tilføj sukkeret og varm blandingen op ved middel varme, indtil sukkeret er opløst og blandingen har en sirupagtig konsistens.
  9. Lad blandingen køle af.
  10. Filtrer whiskeyblandingen og bland den med hindbærsiruppen i et sylteglas. Smag til med den tilbageværende 1½ dl hindbærvin.
  11. Stil hindbærlikøren til lagring i 4 uger.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

Ingredienser

  • citron
  • hindbær
  • rødvin
  • vanille
  • whiskey

Lignende opskrifter


Kamillelikør

Fransk ribs likør/cassis

Vermouth

Estragonlikør

Creme de Menthe (cremelikør)

Kokoslikør

Guignolet #2

Amaretto – Mandellikør

Indlægsnavigation

Græskarlikør med chili og ingefær
Triple Sec – Citruslikør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (5)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 kamillelikor Kamillelikør
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen