cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Sangria

Frugtlikør, Likør, Udenlandsk likør  /  9. juli 2016
Ingen bedømmelser endnu.

Nogle kender den nok bedst fra spanske grisefester, eller måske endda frygter den. Men uanset hvor mange oplevelser man har haft med denne eksotiske sommerdrik, så er og bliver den et hit på de sene sommeraftener. Sangria har fået dens navn på grund af dens dybrøde farve, og betyder på spansk; blod.

Sangria kan laves på et utal af måder, og ingen af dem er den korrekte, da hver region har deres egen variant. Her får I dog en fra det nordlige Spanien.

rødvins-sangria

Om sangria

Type:Likør
Oprindelse:Spanien
Holdbarhed:1-2 dage i køleskab
Hovedbestanddele:Rødvin, Cognac
Mængde:ca. 3 ltr
Lagringstid:3-4 timer

Ingredienser

  • 1,5 ltr. Beaujolais el. Bordeaux rødvin
  • 2 appelsiner
  • 1 citron
  • 200 g frisk frugt (abrikos el. fersken)
  • 100 g sukker
  • 1 kanelstang
  • lidt revet muskatnød
  • 5 dl cognac
  • evt. danskvand uden citrus

Fremgangsmåde

  1. Vask, tør og skær appelsin og citron i tynde skiver.
  2. Skær den resterende frugt i stykker, og hæld det hel i et sylteglas.
  3. Tilsæt sukker, rødvin, kanel og muskatnød.
  4. Stil blandingen til lagring i køleskabet i nogle timer, og omryst jævnligt indtil sukkeret er opløst.
  5. Tilsæt herefter cognac og evt. danskvand hvis du ønsker brus i din sangria.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • abrikos
  • appelsin
  • citron
  • cognac
  • danskvand
  • fersken
  • kanel
  • muskatnød
  • rødvin

Lignende opskrifter


Tysk kryddersnaps

Florio likør

Grøn basilikumlikør

44 likør

Italiensk Strega

Mandellikør

Appelsinlikør

Myntelikør – Creme de Menthe

Indlægsnavigation

Figenlikør
Vanillelikør – Klassisk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • basilikum
  • bergamot
  • chokolade
  • citron
  • citronmelisse
  • cocktail
  • cognac
  • enebær
  • estragon
  • flormelis
  • flødeskum
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lime
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 ingefaer-sirup Ingefærsirup
5/5 (2)
3 grenadine Grenadine
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen