cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Italiensk anisette

Likør, Udenlandsk likør, Urtelikør  /  20. oktober 2016
Ingen bedømmelser endnu.

Anisette kendes under mange navne. De fleste kender sikkert italiensk Sambuca, eller græsk Ouzo, som alle har anis smagen til fælles. Denne variant indeholder ikke lakrids, og er lavet udelukkende på anis frø, som giver en kraftigere smag.

anisette
Anisfrø. Billedekilde.

Om anisette

Type:Likør
Oprindelse:Italien
Holdbarhed:ca. 1 år
Hovedbestanddele:Vodka
Mængde:ca. 1,5 ltr
Lagringstid:8 uger

Opskrift på anisette

Ingredienser

  • 1 fl (70cl) vodka
  • 1/2 citron
  • 50 g anis frø
  • 1/2 teskefuld vanille
  • 1 lille stykke kanel
  • ca. 7 dl sukkersirup

Fremgangsmåde

  1. Knust anis frøene og skræl citronen (uden det hvide)
  2. Tilsæt anis frø, citronskal, kanel, vanille og vodka til et sylteglas og lad det lagre i ca. 2 uger.
  3. Omryst glasset dagligt.
  4. Filtrer herefter blandingen og smag til med sukkersirup.
  5. Lad blandingen lagre yderligere 6 uger.
  6. Husk at omryste glasset dagligt indtil sukkeret er helt opløst.

Bedøm opskriften

Ingredienser

  • anis
  • citron
  • kanel
  • vanille
  • vodka

Lignende opskrifter


Artiskoklikør

Honninglikør – Grappa

Bergamotlikør

Gul citruslikør

Viollikør

Æblelikør – Den klassiske

Sangria #2

Jordbærlikør – Fragola

Indlægsnavigation

Triple Sec – Citruslikør
Gul citruslikør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (5)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 kamillelikor Kamillelikør
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen