Likørbryggeriet

Italiensk anisette

Ingen bedømmelser endnu.

Anisette kendes under mange navne. De fleste kender sikkert italiensk Sambuca, eller græsk Ouzo, som alle har anis smagen til fælles. Denne variant indeholder ikke lakrids, og er lavet udelukkende på anis frø, som giver en kraftigere smag.

Ingredienser:

1 fl (70cl) vodka
1/2 citron
50 g anis frø
1/2 teskefuld vanille
1 lille stykke kanel

Sukkersirup:
6 dl sukker
3 dl vand

Fremgangsmåde:

Knust anis frøene og skræl citronen (uden det hvide)
Tilsæt anis frø, citronskal, kanel, vanille og vodka til et sylteglas og lad det lagre i ca. 2 uger.
Omryst glasset dagligt.

Filtrer herefter blandingen og smag til med sukkersirup.
Lad blandingen lagre yderligere 6 uger.
Husk at omryste glasset dagligt indtil sukkeret er helt opløst.

Cocktails med anisette:

    Fremgangsmåde

    Information

    Type
    Likør

    Bedøm opskriften