Ingefærsirup har mange anvendelsesmuligheder. De fleste kender den nok fra Ginger Ale, men få ved at man også kan bruge den i dessert, til fiske retter og i te. Prøv den f.eks. også i smoothies eller bland den op i juice. Jeg er sikker på at du nok skal nok brugt denne ingefærsirup.
Om ingefærsirup
Type: | Sirup |
Oprindelse: | Ukendt |
Holdbarhed: | ca. 2 måneder |
Mængde: | ca. 3,5 dl |
Opskrift på ingefærsirup
Ingredienser
- 2,5 dl sukker (alm. el. rørsukker)
- 2,5 dl vand
- 1 1/4 dl frisk ingefær i tynde strimler
- 2 spsk. citronsaft
Fremgangsmåde
- Hæld sukker og vand i en lille gryde og varm det langsomt op.
- Lad det koge indtil sukkeret er helt opløst og rør jævnligt.
- Tilsæt ingefær og lad det koge i 15 minutter.
- Lad det køle af og tilsæt så citronsaft.
- Filtrer siruppen på flaske og opbevar den i køleskabet indtil du skal bruge den.
Kommentarer
Ingen.