cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Ingefærsirup

Sirup  /  26. april 2013
5/5 (2)

Ingefærsirup har mange anvendelsesmuligheder. De fleste kender den nok fra Ginger Ale, men få ved at man også kan bruge den i dessert, til fiske retter og i te. Prøv den f.eks. også i smoothies eller bland den op i juice. Jeg er sikker på at du nok skal nok brugt denne ingefærsirup.

ingefaer-sirup

Om ingefærsirup

Type:Sirup
Oprindelse:Ukendt
Holdbarhed:ca. 2 måneder
Mængde:ca. 3,5 dl

Opskrift på ingefærsirup

Ingredienser

  • 2,5 dl sukker (alm. el. rørsukker)
  • 2,5 dl vand
  • 1 1/4 dl frisk ingefær i tynde strimler
  • 2 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Hæld sukker og vand i en lille gryde og varm det langsomt op.
  2. Lad det koge indtil sukkeret er helt opløst og rør jævnligt.
  3. Tilsæt ingefær og lad det koge i 15 minutter.
  4. Lad det køle af og tilsæt så citronsaft.
  5. Filtrer siruppen på flaske og opbevar den i køleskabet indtil du skal bruge den.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • citron
  • ingefær
  • sirup

Lignende opskrifter


Tonic Sirup

Lavendelsirup

Rosensirup

Grøn te sirup

Æblesirup

Æblesirup – den koncentrerede

Grenadine

Falernum

Indlægsnavigation

Æblesirup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 grenadine Grenadine
5/5 (2)
3 ingefaer-sirup Ingefærsirup
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen