cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Kirsebærlikør

Fra haven, Frugtlikør, Likør  /  1. december 2016
Ingen bedømmelser endnu.

Kirsebærlikør er en simpel og delikat likør, som egner sig særdeles godt til desserter. Prøv f.eks. kirsebærlikør til risalamande eller til ostebordet.

kirsebaerlikor

Om kirsebærlikør

Type:Likør
Oprindelse:Ukendt
Holdbarhed:ca. 1 år
Hovedbestanddele:Vodka, Whiskey
Mængde:ca. 1,5 ltr.
Lagringstid:14 dage + 6 mdr.

Opskrift på kirsebærlikør

Ingredienser

  • 1 kg syltekirsebær
  • 1 ltr (70cl) vodka
  • 3 dl whiskey
  • 600 g sukker

Fremgangsmåde

  1. Kirsebærene deles og udstenes og kernerne gemmes (til mandelessens, se nedenfor).
  2. Hæld de resterende ingredienser i et sylteglas og lad blandingen lagre i 14 dage.
  3. Efter 14 dage smages blandingen til med mandelessens og lagres herefter i yderligere 14 dage.
  4. Kirsebærlikøren filtreres på flaske og kan med fordel lagres i yderligere 6 måneder.

Kommentarer

Mandelessens:
Hæld kernerne i deres eget sylteglas og hæld vodka i, så kernerne lige akkurat dækkes.
Lad kernerne lagre i 14 dage, indtil væsken får en mandelagtig smag.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • kirsebær
  • vodka
  • whiskey

Lignende opskrifter


Rosolio Noce – Siciliansk rosenlikør

Vanillelikør – Klassisk

Estragonlikør

Geranie likør (Geranium)

Guignolet

Lakridslikør – Dirty Henry

Kaffelikør med appelsin

Kamillelikør

Indlægsnavigation

Marsala vin likør
Mangolikør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • basilikum
  • bergamot
  • chokolade
  • citron
  • citronmelisse
  • cocktail
  • cognac
  • enebær
  • estragon
  • flormelis
  • flødeskum
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lime
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 ingefaer-sirup Ingefærsirup
5/5 (2)
3 grenadine Grenadine
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen