cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Kirsebærlikør

Fra haven, Frugtlikør, Likør  /  1. december 2016
2.5/5 (2)

Kirsebærlikør er en simpel og delikat likør, som egner sig særdeles godt til desserter. Prøv f.eks. kirsebærlikør til risalamande eller til ostebordet.

kirsebaerlikor

Om kirsebærlikør

Type:Likør
Oprindelse:Ukendt
Holdbarhed:ca. 1 år
Hovedbestanddele:Vodka, Whiskey
Mængde:ca. 1,5 ltr.
Lagringstid:14 dage + 6 mdr.

Opskrift på kirsebærlikør

Ingredienser

  • 1 kg syltekirsebær
  • 1 ltr (70cl) vodka
  • 3 dl whiskey
  • 600 g sukker

Fremgangsmåde

  1. Kirsebærene deles og udstenes og kernerne gemmes (til mandelessens, se nedenfor).
  2. Hæld de resterende ingredienser i et sylteglas og lad blandingen lagre i 14 dage.
  3. Efter 14 dage smages blandingen til med mandelessens og lagres herefter i yderligere 14 dage.
  4. Kirsebærlikøren filtreres på flaske og kan med fordel lagres i yderligere 6 måneder.

Kommentarer

Mandelessens:
Hæld kernerne i deres eget sylteglas og hæld vodka i, så kernerne lige akkurat dækkes.
Lad kernerne lagre i 14 dage, indtil væsken får en mandelagtig smag.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • kirsebær
  • vodka
  • whiskey

Lignende opskrifter


Bock øllikør

Græskarlikør med chili og ingefær

Hyldeblomst likør

Italiensk anisette

Florio likør

Blommelikør

Lakridslikør – Dirty Henry

Julelikør

Indlægsnavigation

Marsala vin likør
Mangolikør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 ingefaer-sirup Ingefærsirup
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen