Sangria er idéel til store fester, fødselsdag, konfirmationer og meget andet. Det er en relativ billig cocktail at lave, og kan serveres i en stor bowle som tag selv. Den bedste Sangria står i køleskab i minimum 24 timer inden servering, så smagsstofferne rigtigt kan marinere imellem hinanden.
Om sangria
Type: | Likør |
Oprindelse: | Spanien |
Holdbarhed: | 1-2 dage |
Hovedbestanddele: | Rødvin, Ginger Ale |
Mængde: | ca. 2 ltr |
Lagringstid: | 24 timer |
Opskrift på sangria
Ingredienser
- 1 fl. rødvin (Cabernet Sauvignon, Merlot, Rioja, Zinfandel, Shiraz)
- 1 citron (i både)
- 1 appelsin (i både)
- 1 lime i (i både)
- 2 spsk. sukker
- 1 dl appelsinjuice
- 4 cl gin el. Triple Sec
- 1 dl hindbær el. jordbær (frosne kan anvendes)
- 1 lille dåse ananas (med juice)
- 4 dl Ginger Ale
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Laves ca. 24 timer inden anvendelse.
- Hæld rødvinen i en stor skål og klem saften fra frugt bådene ned i vinen. Hæld frugt bådene i skålen når du er færdig.
- Tilsæt ananas, sukker, appelsinjuice, gin (el. Triple Sec), og lad blandingen stå natten over. Gerne i 24 timer.
- Tilsæt ginger ale, hindbær/jordbær og isterninger lige inden servering.
Kommentarer
Ingen.