Likørbryggeriet

Sangria #2

Ingen bedømmelser endnu.

Sangria er idéel til store fester, fødselsdag, konfirmationer og meget andet. Det er en relativ billig cocktail at lave, og kan serveres i en stor bowle som “ta’ selv”. De bedste Sangria’er står i køleskab i minimum 24 timer inden servering, så smagsstofferne rigtigt kan marinere imellem hinanden.

Ingredienser

    • 1 fl. rødvin (Cabernet Sauvignon, Merlot, Rioja, Zinfandel, Shiraz)
    • 1 citron (i både)
    • 1 appelsin (i både)
    • 1 lime i (i både)
    • 2 spsk. sukker
    • 1 dl appelsinjuice
    • 4 cl gin el. Triple Sec
    • 1 dl hindbær el. jordbær (frosne kan anvendes)
    • 1 lille dåse ananas (med juice)
    • 4 dl Ginger Ale
    • Isterninger

Fremgangsmåde

    1. Laves ca. 24 timer inden anvendelse.
    2. Hæld rødvinen i en stor skål og klem saften fra frugt bådene ned i vinen. Hæld frugt bådene i skålen når du er færdig.
    3. Tilsæt ananas, sukker, appelsinjuice, gin (el. Triple Sec), og lad blandingen stå natten over. Gerne i 24 timer.
    4. Tilsæt ginger ale, hindbær/jordbær og isterninger lige inden servering.

Information

Type
Likør

Bedøm opskriften