Likørbryggeriet

Hyldeblomst likør

Ingen bedømmelser endnu.

Hyldeblomst likør kan serveres sammen med tonic- eller danskvand, evt. med en skive citron eller appelsin. Pynt med mynte og brug masser af is, så får en en dejlig forfriskende drink til sommer. Brug den evt. også til din Hvidvins Sangria, og bland med kirsebær, ferskner og nektariner.

Ingredienser

  • 4 dl hyldeblomster
  • 1 fl. (70cl) vodka
  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Rengør hyldeblomsterne for stilke og urenheder.
  2. Læg dem i et sylteglas, så de ligger kompakt. Fyld op med vodka, så det dækker blomsterne.
  3. Det er en fordel hvis sylteglasset kan fyldes helt, så der ikke er luft i toppen, men det er ikke et krav.
  4. Lad blandingen lagre i 4 uger et mørkt og køligt sted. Hyldeblomst likøren skulle gerne få en solgul farve imens.
  5. Filtrer herefter blandingen og smag til med sukkersirup.

Noter

Billedkilde

Information

Type
Likør
Lagringstid
4 uger
Base
Vodka

Bedøm opskriften