cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Mangolikør

Frugtlikør, Likør  /  4. december 2016
Ingen bedømmelser endnu.

En tropisk overraskelse der passer til et utal af cocktails. Prøv dig frem, og bland den med appelsinjuice, tranebærjuice eller i champagne. Der er masser af muligheder. Nyd den afkølet af små glas eller brug den i desserter. Mangolikør har mange anvendelsesmuligheder! Prøv den f.eks. sammen med gin, grapefrugt juice og grenadine.

mangolikor

Om mangolikør

Type:Likør
Oprindelse:Ukendt
Holdbarhed:ca. 1 år
Hovedbestanddele:Rom
Mængde:ca. 1 ltr
Lagringstid:3 uger

Opskrift på mangolikør

Ingredienser

  • 2 mango
  • 1 fl. (70cl) rom
  • 2 dl sukkersirup
  • 6 allehånde bær

Fremgangsmåde

  1. Skær mangoen i små tern (med skræl, kerner m.v.)
  2. Spred dem ud på en bageplade, og lad dem bage i ovnen ved 135 grader C i én time.
  3. Tilsæt mango, allehånde, alkohol og sukker til et sylteglas og stil det til lagring i 3 uger.
  4. Sørg for at omryste glasset dagligt indtil sukkeret er opløst.
  5. Filtrer og hæld på flaske.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • mango
  • vodka

Lignende opskrifter


Hasselnøddelikør med kanel

Grapelikør – Pompelmocello

Grøn basilikumlikør

Sesamlikør med honning

Kamillelikør

Græskarlikør med chili og ingefær

Kirsebær Pálenka med valnød

Kokoslikør

Indlægsnavigation

Kirsebærlikør
Krupnik Litewski – Polsk honninglikør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • basilikum
  • bergamot
  • chokolade
  • citron
  • citronmelisse
  • cocktail
  • cognac
  • enebær
  • estragon
  • flormelis
  • flødeskum
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lime
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 grenadine Grenadine
5/5 (2)
3 guignolet Guignolet
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen