En tropisk overraskelse der passer til et utal af cocktails. Prøv dig frem, og bland den med appelsinjuice, tranebærjuice eller i champagne. Der er masser af muligheder. Nyd den afkølet af små glas eller brug den i desserter. Mangolikør har mange anvendelsesmuligheder! Prøv den f.eks. sammen med gin, grapefrugt juice og grenadine.
Om mangolikør
Type: | Likør |
Oprindelse: | Ukendt |
Holdbarhed: | ca. 1 år |
Hovedbestanddele: | Rom |
Mængde: | ca. 1 ltr |
Lagringstid: | 3 uger |
Opskrift på mangolikør
Ingredienser
- 2 mango
- 1 fl. (70cl) rom
- 2 dl sukkersirup
- 6 allehånde bær
Fremgangsmåde
- Skær mangoen i små tern (med skræl, kerner m.v.)
- Spred dem ud på en bageplade, og lad dem bage i ovnen ved 135 grader C i én time.
- Tilsæt mango, allehånde, alkohol og sukker til et sylteglas og stil det til lagring i 3 uger.
- Sørg for at omryste glasset dagligt indtil sukkeret er opløst.
- Filtrer og hæld på flaske.
Kommentarer
Ingen.