Likørbryggeriet

Lakridslikør – Dirty Henry

Ingen bedømmelser endnu.

Normalt kommer smagen af lakridslikør fra lakridsrod, anisfrø, isop eller stjerneanis, men vi i Danmark har som et af de få lande i verdenen; salmiaklakrids. Og hvorfor ikke lave likør af det? Denne likør er nem og billig, og du bestemmer selv hvor meget lakrids du har temperament til.

Ingredienser

  • 1 fl. (70 cl) vodka
  • 2 poser tyrkisk peber el. anden type stærk lakrids

Fremgangsmåde

  1. Hæld lakridsbolcherne i et sylteglas og tilsæt vodka.
  2. Lad blandingen stå natten over og server lakridslikøren iskold.
  3. Omryst evt. glasset et par gange under lagringen.
  4. Du kan lade blanding lagre i længere tid for en stærkere smag.

Information

Type
Likør
Oprindelsesland
Danmark
Lagringstid
12 timer
Mængde
7 dl.
Base
Vodka

Bedøm opskriften