cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Artiskoklikør

Frugtlikør, Likør, Special likør  /  16. januar 2017
Ingen bedømmelser endnu.

Ikke ligefrem en appetit vækker hos de fleste, men denne likør er helt klart en delikatesse. Den kan nydes både som aperitif eller som ingrediens i cocktails. Artiskoklikør er ofte søde i smagen og er et glimrende alternativ til Fernet Branca eller Campari. Den mest kendte artiskoklikør er den Italienske ‘Cynar’, som er aldeles godt sammen med appelsinjuice.

artiskoklikør

Om artiskoklikør

Type:Likør
Oprindelse:Ukendt
Holdbarhed:ca. 1 år
Hovedbestanddele:Vodka, Portvin
Mængde:ca. 1,5 ltr
Lagringstid:3 uger

Opskrift på artiskoklikør

Ingredienser

  • 200g artiskok blade
  • 1 liter frisk marsala el. lys portvin
  • 1 dl vodka
  • ca. 4 dl sukkersirup

Fremgangsmåde

  1. Skær artiskokker i skiver og tilføj dem til sylteglasset.
  2. Tilsæt marsala og vodka.
  3. Stil glasset til lagring i 3 uger, og omryst glasset dagligt.
  4. Filtrer herefter og smag til med sukkersirup.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • artiskok
  • marsale
  • portvin
  • vodka

Lignende opskrifter


Vermouth

Grøn basilikumlikør

Kokoslikør

Ferskenlikør

Bananlikør med vanille

Amaretto – Mandellikør

Tysk kryddersnaps

Æblelikør – Den klassiske

Indlægsnavigation

Kakaolikør
Amaretto – Mandellikør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 ingefaer-sirup Ingefærsirup
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen