Likørbryggeriet

Englelikør – Hvid chokoladelikør

Ingen bedømmelser endnu.

Mmm… forstil dig smagen af hvid chokolade og mandel i samme mundfuld. Har du lyst til at prøve? Så er denne tyske chokoladelikør lige noget for dig. En idéel likør som tilbehør til kaffen eller ovenpå desserter som både kager og is. Men gem hellere lidt i skabet, for der er sikkert ikke meget tilbage når dine gæster er gået.

Ingredienser

    • 150 g hvid chokolade
    • 80 g sukker
    • 1 æg
    • 5 dl fløde
    • 3 dl Mandellikør

Fremgangsmåde

    1. Hak chokoladen i små stykker og smelt det i en gryde.
    2. Tilsæt sukker, æg og halvdelen af fløden og giv det et kort opkog.
    3. Lad det afkøle og tilsæt Mandelikør og resten af fløden.
    4. Hæld den hvide chokoladelikør på flaske og opbevar den i køleskabet.
    5. Holdbarhed: ca. 1 måned.

Noter

Denne likør skal opbevares på køl, da den indeholder både æg og mælkeprodukter.

Information

Bedøm opskriften