Likørbryggeriet

Pompelmocello – Grapelikør

Ingen bedømmelser endnu.

En variant af den kendte Limoncello, men her lavet med grapefrugt. Denne grapelikør opskrift kommer ligeledes fra Italien, og drikkes gerne efter middagen i den varme aftensol. Pompelmocello nydes iskold med isterninger.

Ingredienser

  • ca. 8 stk. grapefrugt
  • 1 fl. (70cl) vodka
  • 4 dl sukker
  • 2 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Pres grapefrugtsaften ud af frugterne og gem den. Hæld saft og vodka i et sylteglas og stil den til lagring, et mørkt og køligt sted i 3 uger. Filtrer herefter blandingen og smag til med sukkersirup.

Noter

OBS: Hvis du gerne vil have en mere syrlig smag, kan du tilsætte grapefrugt skræl (fra ca. 1 grapefrugt) til sylteglasset og lade blandingen lagre med disse.

Information

Bedøm opskriften