Likørbryggeriet

Kardemommesirup

Ingen bedømmelser endnu.

Denne sirup bruges bla. i cocktailen The Moroccan Cocktail, hvor den sammen med granatæblelikør giver en eksotisk smag. Kardemommesirup er også rigtig velegnet i kaffe, hvis man ønsker en mellemøstlig inspireret kaffe såsom Tyrkisk eller Arabisk kaffe.

Ingredienser

  • 2,5 dl sukker
  • 2,5 dl vand
  • 3 spsk. hele kardemommefrø

Fremgangsmåde

  1. Bring vandet i kog og hæld kardemommefrø i.
  2. Lad det koge et par minutter, og rør derefter sukkeret i indtil det er helt opløst.
  3. Fjern siruppen fra varmen og lad det køle af.
  4. Lad det stå i køleskabet i 3 dage, og filtrer herefter kardemommefrøene fra.
  5. Kan nydes herefter.

Information

Type
Likør
Lagringstid
3 dage
Holdbarhed
2 uger
Kategorier

Bedøm opskriften