cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Lavendelsirup

Sirup  /  11. maj 2013
Ingen bedømmelser endnu.

Lavendelsirup giver en lækker aromatisk smag til cocktails og får dig til at tænke på forår. For at opnå det bedste resultat bør du gå efter blomster som er blevet helt lilla, men stadig er lukkede. Tørret lavendel findes i de fleste urtebutikker. Som sødemiddel kan du også bruge honning.

lavendel-sirup

Om lavendelsirup

Type:Sirup
Oprindelse:Ukendt
Holdbarhed:ca. 6 måneder
Mængde:ca. 5 dl

Opskrift på lavendelsirup

Ingredienser

  • 2,5 dl vand
  • 2,5 dl sukker
  • 3 spsk. friske eller tørrede lavendel blomster

Fremgangsmåde

  1. Kog vandet op i en gryde og tilsæt lavendelblomsterne.
  2. Rør sukkeret i indtil det er helt opløst.
  3. Skru ned for varmen og lad det simre i 5 min.
  4. Fjern gryden fra varmen og lad siruppen køle af.
  5. Filtrer blomsterne fra og hæld siruppen på flaske.
  6. Opbevar det i køleskabet.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • lavendel
  • sirup

Lignende opskrifter


Cedar & honningsirup

Rosensirup

Grøn te sirup

Eukalyptus sirup

Kardemommesirup

Æblesirup

Falernum

Grenadine

Indlægsnavigation

Falernum
Karamel sirup til kaffe

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • basilikum
  • bergamot
  • chokolade
  • citron
  • citronmelisse
  • cocktail
  • cognac
  • enebær
  • estragon
  • flormelis
  • flødeskum
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lime
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 grenadine Grenadine
5/5 (2)
3 guignolet Guignolet
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen