cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Cedar & honningsirup

Sirup  /  3. juni 2013
Ingen bedømmelser endnu.

Denne cedar- honningsirup er yderst velegnet i whiskey cocktails. Dens krydrede smag af cedar fungerer godt sammen med smagen af mørke alkoholtyper. Brug f.eks cedar- honningsirup i drinken “An Apple a Day“, som både indeholder whiskey og sherry.

honning-sirup

Om ceder-honningsirup

Type:Sirup
Oprindelse:Ukendt
Holdbarhed:ca. 6 måneder
Mængde:ca. 4 dl

Opskrift på cedar-honningsirup

Ingredienser

  • 250 ml honning
  • 250 ml vand
  • 60 g kryddernelliker
  • 1 stang cedar træ (fåes i urtebutikker og specialforretninger)

Fremgangsmåde

  1. Opvarm honning og varm i en gryde. Afskum honningblandingen og lad det simre i et par minutter.
  2. Lad det køle af og hæld det derefter i et sylteglas sammen med nellikerne og cedar stangen.
  3. Stil blandingen til lagring, et mørkt og køligt sted i mindst 24 timer. For en kraftigere smag af cedartræ stilles der til lagring i 5-7 dage.
  4. Filtrer herefter blandingen igennem en si.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

Ingredienser

  • cedar
  • honning
  • nelliker
  • sirup

Lignende opskrifter


Ingefærsirup

Grøn te sirup

Lavendelsirup

Falernum

Rosensirup

Eukalyptus sirup

Æblesirup

Grenadine

Indlægsnavigation

Kanel sirup
Chipotle chilisirup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (5)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 kamillelikor Kamillelikør
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen