Hvis du ikke allerede kender æblesirup, som er du gået glip af noget. Brug æblesiruppen på pandekager, desserter, på din morgenmad osv. En lækker appetitvækker som du med garanti vil have en fast plads i køleskabet.
Om æblesirup
Type: | Sirup |
Oprindelse: | Ukendt |
Holdbarhed: | ca. 4 måneder |
Mængde: | ca. 3 dl |
Opskrift på æblesirup
Ingredienser
- 2 søde æbler
- 1,5 dl sukker
- 1 spsk. stødt kanel
- 3 kryddernelliker
- 1 dl. vand
Fremgangsmåde
- Skræl og skær kernehuset fra æblerne. Skær æblerne i skiver.
- Tilsæt æbleskiver, sukker, kanel, nelliker og vand til en gryde og varm det langsomt op.
- Lad det koge i 10 minutter indtil sukkeret er helt opløst og æblerne er bløde.
Kommentarer
Siruppen skal have en tyk konsistens.