cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Rosensirup

Sirup  /  9. oktober 2013
Ingen bedømmelser endnu.

Denne sirup kan bruges i cocktails hvor den giver en lækker blomsteragtig smag. Smagen er diskret og let aromatisk så den kan bruges i mange forbindelser uden at være for dominerende. Rosenvand som er hovedingrediensen, kan købes i specialbutikker eller bazarer. Brug den evt. i en Rosen Martini, eller mix den med agurk, alkoholfri Chardonnay (eller anden hvidvin) og danskvand for en forfriskende velkomstdrink.

rosensirup

Om rosensirup

Type:Sirup
Oprindelse:Ukendt
Holdbarhed:ca. 3 måneder
Mængde:ca. 4 dl

Opskrift på rosensirup

Ingredienser

  • 4 dl brun farin (rørsukker el. alm. sukker kan også anvendes)
  • 1 dl vand
  • 1 dl rosenvand (skal kunne anvendes som fødevare, kig på deklarationen)

Fremgangsmåde

  1. Kog vand og rosenvand op i en lille gryde.
  2. Opløs sukkeret i vandet og rør jævnligt imens.
  3. Når sukkeret er opløst fjernes gryden fra varmen. Jo længere du lader det koge, desto tykkere bliver siruppen.
  4. Lad det afkøle og hæld siruppen på flaske.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • brun farin
  • rosenvand
  • sirup

Lignende opskrifter


Ingefærsirup

Cedar & honningsirup

Lavendelsirup

Kardemommesirup

Falernum

Æblesirup

Grøn te sirup

Grenadine

Indlægsnavigation

Eukalyptus sirup
Sukkersirup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 grenadine Grenadine
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen