Likørbryggeriet

Rosensirup

Ingen bedømmelser endnu.

Denne sirup kan bruges i cocktails hvor den giver en lækker blomsteragtig smag. Smagen er diskret og let aromatisk så den kan bruges i mange forbindelser uden at være for dominerende. Rosenvand som er hovedingrediensen, kan købes i specialbutikker eller bazarer. Brug den evt. i en Rosen Martini, eller mix den med agurk, alkoholfri Chardonnay (eller anden hvidvin) og danskvand for en forfriskende velkomstdrink.

Ingredienser

    • 4 dl brun farin (rørsukker el. alm. sukker kan også anvendes)
    • 1 dl vand
    • 1 dl rosenvand (skal kunne anvendes som fødevare, kig på deklarationen)

Fremgangsmåde

    1. Kog vand og rosenvand op i en lille gryde.
    2. Opløs sukkeret i vandet og rør jævnligt imens.
    3. Når sukkeret er opløst fjernes gryden fra varmen. Jo længere du lader det koge, desto tykkere bliver siruppen.
    4. Lad det afkøle og hæld siruppen på flaske.

Information

Type
Likør
Holdbarhed
1 uge
Kategorier

Bedøm opskriften