cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Oreo cheesecake med hasselnøddelikør

Dessert, Mad  /  15. november 2013
Ingen bedømmelser endnu.

Hvem kan ikke godt lide et lækkert stykke cheesecake? De flere er der vel ikke tvivl om, men hvad nu hvis cheesecake kunne gøres endnu bedre? Denne opskrift indeholder de famøse kiks Oreo’s, hvilken giver en helt unik smag til cheesecaken.

oreo-cheesecake

Om Oreo cheesecake

Type:Madopskrift
Oprindelse:Ukendt
Hovedbestanddele:Hasselnøddelikør
Mængde:1 stk.
Lagringstid:12 timer

Opskrift på Oreo cheesecake

Ingredienser

  • 250 g Oreo’s (ca. 18 stk)
  • 2 spsk smør
  • 250 g blød flødeost
  • 2,5 dl sukker
  • 1 tsk vanillepulver
  • 3 æg
  • 80 g chokolade (ikke for mørk)
  • 60 ml Hasselnødlikør

Fremgangsmåde

  1. Varm ovnen op til 165 grader.
  2. Knus Oreo kiksene og smelt smøret. Bland dem sammen og pres massen i bunden af en springform ca. 23cm i diameter.
  3. Bag i 10 min.
  4. Pisk flødeost, sukker og vanille med en el-pisker ved mellem hastighed indtil det er godt blandet.
  5. Tilsæt 1 æg ad gangen, ved lav hastighed indtil disse er pisket i.
  6. Tilsæt smeltet chokolade og hasselnødlikør.
  7. Hæld blandingen over kikse-blandingen og bag i springform i 60-65 min. eller indtil midten er fast.
  8. Løs kagen fra formen med en kniv eller spatel og lad kagen køle af inden formens sider afmonteres.
  9. Stil cheesecaken i køleskabet i mindst 4 timer, eller natten over inden servering.

Kommentarer

Ingen.

Bedøm opskriften

Ingredienser

  • æg
  • chokolade
  • flødeost
  • oreo
  • smør
  • vanille

Lignende opskrifter


Sommerbudding med hindbærlikør

Tysk kirsebærtærte

Cremede kyllingevinger

Dessertsauce med likør

Glaserede gulerødder med ingefær og appelsinlikør

Cassata Riviera – Italiensk flødekage

Myntekødboller med ouzo

Drambuie og honning glaserede kødboller

Indlægsnavigation

Jordbærdessert med whiskeylikør
Cassata Riviera – Italiensk flødekage

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (5)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 kamillelikor Kamillelikør
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen