cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Cremede kyllingevinger

Mad, Måltid  /  9. juni 2013
Ingen bedømmelser endnu.

Ja, det er måske meget nemt at købe friturestegt kylling i supermarkedet, men det er nu meget sjovere og bedre at lave dem selv. Specielt hvis man kan få lov til at bruge sin Kaffelikør i madlavningen. Server denne ret med pommes frites, en bagekartoffel eller noget helt andet.

cremede-kyllinge-vinger

Om cremede kyllingevinger

Type:Madopskrift
Oprindelse:Ukendt
Hovedbestanddele:Kaffelikør
Mængde:2 personer
Tilberedningstid:1 time

Opskrift på cremede kyllingevinger

Ingredienser

  • 2 spsk. smør
  • 3 dl finthakket løg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 3/4 tsk. chilipulver
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 1/4 dl Kaffelikør
  • 2 dråber chilisauce
  • 2 tsk. Worcestershire sauce
  • 2,5 dl barbecue sauce
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. blomsterhonning
  • 20 kyllingevinger/kyllingeinderfilet

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret i en gryde.
  2. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det simre i 3 minutter.
  3. Tilsæt chilipulver og spidskommen.
  4. Hæld Kaffelikøren i og lad det koge ind så der kun er halvt så meget væske.
  5. Lad det simre yderligere et par minutter under konstant omrøring.
  6. Tilsæt chilisauce, worcestershire sauce, barbecue sauce og salt.
  7. Lad det simre 5 minutter, og fjern herefter gryden fra varmen.
  8. Rør honningen i, og stil det til afkøling.
  9. Klargør kyllingen og fjern evt. stykker af fedt og skind.
  10. Marinér kyllingen i den afkølede krydderiblanding i 1 time ved stuetemperatur, eller i køleskabet natten over.
  11. Tænd oven på 200 C grader.
  12. Læg de marinerede kyllingevinger i en bradepande og drys dem med salt og peber.
  13. Gem den resterende marinade.
  14. Stil bradepanden i ovnen og lad dem stege i knap 5 minutter.
  15. Vend kyllingen og pensel dem med den resterende marinade.
  16. Skrue ovnen ned på 180 C grader og lad kyllingen stege i 15 minutter til de er sprøde og lækre.

Kommentarer

Kilde: www.food.com

Bedøm opskriften

Ingredienser

  • barbecuesauce
  • chilipulver
  • chilisauce
  • honning
  • hvidløg
  • kylling
  • løg
  • smør
  • spidskommen
  • worchestershire

Lignende opskrifter


Glaserede gulerødder med ingefær og appelsinlikør

Dessertsauce med likør

Boozy Brownies

Myntekødboller med ouzo

Tysk kirsebærtærte

Oreo cheesecake med hasselnøddelikør

Drambuie og honning glaserede kødboller

Indlægsnavigation

Glaserede gulerødder med ingefær og appelsinlikør
Banan Granita

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (5)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 kamillelikor Kamillelikør
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen