cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Glaserede gulerødder med ingefær og appelsinlikør

Mad, Måltid  /  16. maj 2013
Ingen bedømmelser endnu.

Jeg elsker glaserede grøntsager! Her er en opskrift på søde gulerødder med appelsin. Spis dem som tilbehør eller server dem som snacks. Glaserede gulerødder kan spises af både børn og voksne og der er sjældent mange tilbage, så sørg for at lave dobbelt portion.

glaserede-karotter

Om glaserede gulerødder

Type:Madopskrift
Oprindelse:Ukendt
Hovedbestanddele:Ginger Ale
Mængde:2 personer
Tilberedningstid:45 minutter

Opskrift på glaserede gulerødder

Ingredienser

  • 2 dl Ginger Ale
  • 200 g baby gulerødder
  • 1 spsk. smør
  • ½ dl Appelsinlikør
  • 1 spsk. rørsukker
  • Salt og peber
  • evt. 1/4 tsk stødt ingefær

Fremgangsmåde

  1. Skær gulerødderne over på langs.
  2. Varm dem i en gryde sammen med smør, salt og ingefærsirup i 5-10 min. ved middel temperatur.
  3. Tilsæt appelsinlikør og rørsukker og skru ned for varmen. Lad det simre indtil væsken er næsten fordampet og gulerødderne er møre.
  4. Smag til med salt og peber og evt. stødt ingefær.

Kommentarer

Kilde: www.food.com

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • gulerod
  • ingefær
  • rørsukker
  • smør

Lignende opskrifter


Dessertsauce med likør

Oreo cheesecake med hasselnøddelikør

Banan Granita

Boozy Brownies

Cremede kyllingevinger

Tysk kirsebærtærte

Indlægsnavigation

Myntekødboller med ouzo
Cremede kyllingevinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • basilikum
  • bergamot
  • chokolade
  • citron
  • citronmelisse
  • cocktail
  • cognac
  • enebær
  • estragon
  • flormelis
  • flødeskum
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lime
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 grenadine Grenadine
5/5 (2)
3 guignolet Guignolet
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen