Jeg elsker glaserede grøntsager! Her er en opskrift på søde gulerødder med appelsin. Spis dem som tilbehør eller server dem som snacks. Glaserede gulerødder kan spises af både børn og voksne og der er sjældent mange tilbage, så sørg for at lave dobbelt portion.
Om glaserede gulerødder
Type: | Madopskrift |
Oprindelse: | Ukendt |
Hovedbestanddele: | Ginger Ale |
Mængde: | 2 personer |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Opskrift på glaserede gulerødder
Ingredienser
- 2 dl Ginger Ale
- 200 g baby gulerødder
- 1 spsk. smør
- ½ dl Appelsinlikør
- 1 spsk. rørsukker
- Salt og peber
- evt. 1/4 tsk stødt ingefær
Fremgangsmåde
- Skær gulerødderne over på langs.
- Varm dem i en gryde sammen med smør, salt og ingefærsirup i 5-10 min. ved middel temperatur.
- Tilsæt appelsinlikør og rørsukker og skru ned for varmen. Lad det simre indtil væsken er næsten fordampet og gulerødderne er møre.
- Smag til med salt og peber og evt. stødt ingefær.
Kommentarer
Kilde: www.food.com