cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Jordbærdessert med whiskeylikør

Dessert, Mad  /  28. oktober 2013
Ingen bedømmelser endnu.

En skøn frugtdessert som er nem og hurtig at lave. Et strejf af appelsin giver desserten en frisk smag, som nemt kan erstattes af andre typer frugt.

jordbær-dessert-likor

Om jordbærdessert

Type:Madopskrift
Oprindelse:Ukendt
Hovedbestanddele:Drambuie, Irish Cream
Mængde:4 personer
Tilberedningstid:30 min.

Opskrift på jordbærdessert

Ingredienser

Marinerede jordbær

  • 250g halve jordbær
  • 1 spsk sukker
  • 3½ spsk friskpresset appelsinsaft

Jordbæryoghurt

  • 1 dl yoghurt
  • 250 g halve jordbær
  • 1 spsk Drambuie el. Irish Cream

Fremgangsmåde

  1. Marinerede jordbær: Kom jordbærrene i en skål. Drys sukker ved og hæld appelsinsaft over. Lad jordbærrene trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
  2. Jordbæryoghurt: Hæld yoghurten i en skål og vend jordbærrene i. Lad blandingen stå tildækket i køleskabet i ca. 25 min.
  3. Ved serveringen: Smag jordbæryoghurten til med whiskylikør. Læg de marinerede jordbær i bunden af en glasskål og fordel yoghurtblandingen derover.

Kommentarer

Kilde : Karolines Køkken

Bedøm opskriften

Ingredienser

  • appelsinjuice
  • jordbær
  • yoghurt

Lignende opskrifter


Drambuie og honning glaserede kødboller

Indlægsnavigation

Drambuie og honning glaserede kødboller
Oreo cheesecake med hasselnøddelikør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (5)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 kamillelikor Kamillelikør
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen