cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Cappuccino Excelsior

Cocktail  /  28. maj 2013
Ingen bedømmelser endnu.

Denne opskrift er opfundet af Paul Cassar som er barmanager på Grand Hotel Excelsior på Malta. Cappuccino Excelsior er både eksotisk og gylden i smagen, og helt klart en kaffedrik som vil falde i de flestes smag. Grand Hotel Excelsior har også mange andre kaffecocktails på menuen som er opfundet af Paul Cassar.

cappuchino-excelsior

Opskrift på Cappuccino Excelsior

Ingredienser

  • 1 kop/shot espresso
  • 1 cl mørk rom
  • 1 cl Bananlikør
  • 1 cl Vanillelikør
  • 2,5 dl mælk
  • Chokoladesauce
  • evt. flødeskum og revet chokolade

Fremgangsmåde

  1. Dyp kanten af glasset i chokoladesauce og hæld espressoen i glasset.
  2. Hæld mælk og alkohol sammen og lav det til mælkeskum (ligesom en alm. cappuccino)
  3. Tilsæt mælkeskummet til espressoen.
  4. Pynt evt. med et klat flødeskum og et drys chokolade.

Kommentarer

  • Denne cocktail serveres bedst i et longdrink- eller martiniglas.

Bedøm opskriften

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ingredienser

  • chokoladesauce
  • espresso
  • flødeskum
  • mælk
  • rom

Lignende opskrifter


The Pink Shirt

Screaming Orgasm

Cancun Coffee

Dark ‘n’ Stormy

Espresso Martini

Banansmoothie med ingefær

Golden Cadillac – Orange Twist

Indlægsnavigation

Lemon Gingerini
Vodka Cran-Ginger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (4)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 ingefaer-sirup Ingefærsirup
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen