Likørbryggeriet

Cappuccino Excelsior

Ingen bedømmelser endnu.

Denne opskrift er opfundet af Paul Cassar som er barmanager på Grand Hotel Excelsior på Malta. Cappuccino Excelsior er både eksotisk og gylden i smagen, og helt klart en kaffedrik som vil falde i de flestes smag. Grand Hotel Excelsior har også mange andre kaffecocktails på menuen som er opfundet af Paul Cassar.

Ingredienser:

1 kop/shot espresso
1 cl mørk rom
1 cl Bananlikør
1 cl Vanillelikør
2,5 dl mælk
Chokoladesauce

Fremgangsmåde:

Denne cocktail serveres bedst i et longdrink- eller martiniglas.
Dyp kanten af glasset i chokoladesauce og hæld espressoen i glasset.
Hæld mælk og alkohol sammen og lav det til mælkeskum (ligesom en alm. cappuccino)
Tilsæt mælkeskummet til espressoen.
Pynt evt. med et klat flødeskum og et drys kakao.