cropped-logo.png
  • Nyheder
  • Guides
    • Lær at lave likør
    • Baser & ingredienser
    • Redskaber til at lave likør
    • Urtelikører
    • Kendte likører
  • Likører
    • Alle opskrifter
    • Billig likør
    • Bitter
    • Blomsterlikør
    • Cremelikør
    • Fra haven
    • Frugtlikør
    • Honninglikør
    • Nøddelikør
    • Special likør
  • Sirupper
  • Cocktails
  • Mad
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Bidrag
    • Om mig

Kir Royal

Cocktail  /  14. februar 2014
Ingen bedømmelser endnu.

En opgraderet udgave af den klassiske Kir, som normalt laves med hvidvin. Men da champagne næsten hører sig til på Valentins Dag, så har vi fundet Kir Royal. Det er dog ikke kun til Valentinsdag, at Kir Royal kan serveres. Giv glassene en sukkerkant og server Kir Royal, som en lækker velkomstdrink. Den originale Kir kommer oprindeligt at Bourgogne og er opkaldt efter en fransk præst, som ikke kun var en helt under 2. verdenskrig, men også efterfølgende blev borgmester efter krigen. Drikken er lavet til ære for ham og bestod oprindeligt af den lokale hvidvins drue; Aligoté og solbærlikøren Creme de Cassis.

kir-royal

Om Kir Royal

Type:Cocktail
Oprindelse:Frankrig
Glastype:Champagneglas
Redskaber:Ingen

Opskrift på Kir Royal

Ingredienser

  • 1 del Solbærlikør
  • 4 dele tør Champagne

Fremgangsmåde

  1. Denne cocktail serveres bedst i et champagneglas.
  2. Hæld solbærlikøren (stuetemperatur) i glasset.
  3. Fyld op med kølig champagne.

Kommentarer

  • Prøv evt. at skifte solbærlikøren ud med Brombærlikør.
  • Vær forsigtig med ikke at bruge for meget likør. Det giver en meget sød og næsten sirupagtig konsistens. Drikken skal være gennemsigtig.

Bedøm opskriften

Ingredienser

  • cocktail

Lignende opskrifter


Frazzle

Poinsettia Punch

Green Milkshake

Yellow Bird

Skumbanan – Banana Banshee

The Paradiso

Guignolo

Ginger Ale

Indlægsnavigation

An Apple a Day – Jamaican style
Dark ‘n’ Stormy

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingredienser

  • allehåndebær
  • anis
  • appelsin
  • chokolade
  • citron
  • cocktail
  • cognac
  • flormelis
  • flødeskum
  • gin
  • hindbær
  • honning
  • hvidvin
  • ingefær
  • jordbær
  • kaffe
  • kamille
  • kanel
  • kardemomme
  • kirsebær
  • koriander
  • lavendel
  • lime
  • løg
  • mandarin
  • mandel
  • mel
  • muskatnød
  • mynte
  • mælk
  • nelliker
  • rom
  • rosmarin
  • rødvin
  • rørsukker
  • salvie
  • sirup
  • smør
  • sødmælk
  • valnød
  • vanille
  • vodka
  • whiskey
  • æble
  • æg

Bedømmelser

1 karamel-sirup Karamel sirup til kaffe
5/5 (5)
2 guignolet Guignolet
5/5 (2)
3 kamillelikor Kamillelikør
5/5 (2)

Sider

  • Guide til hjemmelavet likør
  • Guide til kendte likører
  • Nyhedsbrev
  • Fortrolighedspolitik
  • Sitemap
  • Kontakt
  • Jesper Agermose Hansen
  • Elara theme edited by Jesper Agermose Hansen