Denne gin cocktail er opfundet af Frank Cisneros som arbejder på The Gin Palace i New York. Det er en variant af en klassisk punch som er blevet givet et mix af sød og krydret smag. Lav evt. en stor skål Poinsettia Punch et dine gæster, når du skal holde fødselsdag, konfirmation, bryllup eller mange andre festligheder, hvor de selv kan hælde op.
Opskrift på Poinsettia Punch
Ingredienser
- 6 cl gin
- 2,5 cl frisk citronsaft
- ½ cl Kanelsirup
- 1 cl Grenadine
- 1 tsk. Pimento Dram
- 2 stænk Angostura Bitter
- Pynt: En skive citron med nelliker
Fremgangsmåde
- Fyld shakeren halvt op med is.
- Tilsæt alle ingredienserne og ryst grundigt.
- Strain/filtrer cocktailen i et glas med isterninger.
- Pynt med en skive citron med nelliker.
Kommentarer
- Denne cocktails serveres bedst i et tumbler- eller longdrinkglas.