The Moroccan er en granatæblelikør cocktail med kardemommesirup som supplerer hinanden glimrende. Den indeholder også en granatæblepuré som også er fantastisk enkel at lave. Opskriften er opfundet af likørfabrikanten Charbay, som også laver en granatæblelikør.
Om The Morroccan
Type: | Cocktail |
Oprindelse: | USA |
Holdbarhed: | |
Hovedbestanddele: | |
Mængde: | |
Lagringstid: |
Opskrift på The Morroccan
Ingredienser
- 2 dele Granatæblelikør
- ½ del Kardemommesirup
- ½ del citronsaft
- ½ del granatæblepuré*
Fremgangsmåde
- Denne cocktail serveres bedst i et martini- eller cocktailglas.
- Hæld alle ingredienserne i en shaker fyldt med is.
- Ryst grundigt og filtrer den i glasset.
- Pynt evt. med et mynteblad.
Kommentarer
Granatæblepuré:
- Skær toppen af granatæblet så du kan se de røde kerner indeni frugten.
- Skær frugten ud i både ved at følg toppen af frugten som guide.
- Fjern de røde kerner og hæld dem i en si.
- Skyl dem grundigt og hæld dem i en gryde.
- Tilsæt ½ dl vand og lad det koge op. Lad det simre i ca. 5-6 min. indtil kernerne er bløde og nemme at mose.
- Tag gryden af varmen og lad det køle af.
- Filtrer kernerne fra væsken og blend dem indtil de har en jævn konsistens.
- Brug evt. det kogte vand til at fortynde med.