Cedar & honningsirup

Cedar & honningsirup
Ingen bedømmelser endnu.

Denne cedar- honningsirup er yderst velegnet i whiskey cocktails. Dens krydrede smag af cedar fungerer godt sammen med smagen af mørke alkoholtyper. Brug f.eks cedar- honningsirup i drinken “An Apple a Day“, som både indeholder whiskey og sherry.

Ingredienser

    • 250 ml honning
    • 250 ml vand
    • 60 g kryddernelliker
    • 1 stang cedar træ (fåes i urtebutikker og specialforretninger)

Fremgangsmåde

    1. Opvarm honning og varm i en gryde. Afskum honningblandingen og lad det simre i et par minutter.
    2. Lad det køle af og hæld det derefter i et sylteglas sammen med nellikerne og cedar stangen.
    3. Stil blandingen til lagring, et mørkt og køligt sted i mindst 24 timer. For en kraftigere smag af cedartræ stilles der til lagring i 5-7 dage.
    4. Filtrer herefter blandingen igennem en si.

Information

Type
Likør
Lagringstid
24 timer
Mængde
ca. 0,5 liter
Kategorier