Sirup

Sukkersirup

Sukkersirup

Ingen bedømmelser endnu. Her er opskriften på en af de grundlæggende elementer i hjemmelavet – den søde sukkersirup. Denne opskrift kan naturligvis krydres efter behov. Der kan også bruges rørsukker i stedet for.

Rosensirup

Rosensirup

Denne sirup kan bruges i cocktails hvor den giver en lækker blomsteragtig smag. Smagen er diskret og let aromatisk så den kan bruges i mange forbindelser uden at være for dominerende.

Eukalyptus sirup

Eukalyptus sirup

Brug denne forfriskende eukalyptus sirup til at lave fantastiske cocktails som f.eks. en Eukalyptus Martini eller Koala Mojito.

Kardemommesirup

Kardemommesirup

Denne sirup bruges bla. i cocktailen The Moroccan Cocktail, hvor den sammen med granatæblelikør giver en eksotisk smag.

Chipotle chilisirup

Chipotle chilisirup

Også kaldet Chipotle/Appelsinsirup. Chilpoctli betyder ‘røget chili’ på det mellemamerikanske sprog Nahuatle. Og det er netop hvad det er; en røget jalapeño.

Cedar & honningsirup

Cedar & honningsirup

Denne sirup er yderst velegnet i whiskey cocktails. Dens krydrede smag af cedar fungerer godt sammen med smagen af mørke alkoholtyper.

Kanel sirup

Kanel sirup

Kanel sirup kan bruges i et utal af spændende cocktails, som f.eks. Designated Appletini, Fish House Punch eller Poinsettia Punch.

Karamel sirup til kaffe

Karamel sirup til kaffe

Karamel sirup bruges nok oftest i andre likører, men der findes adskillige cocktails der indeholder karamel sirup.

Lavendelsirup

Lavendelsirup

Lavendelsirup giver en lækker aromatisk smag til cocktails og får dig til at tænke på forår. Tørret lavendel findes i de fleste urtebutikker.

Falernum

Falernum

Falernum er en sød sirup fra Caribien som ofte bruges i tropiske cocktails. Smagen er præget af mandel og nelliker, og Falernum kan både være med og uden alkohol.

Grøn te sirup

Grøn te sirup

Du er måske allerede med på bølgen af grøn te, så måske falder denne sirup lige i din smag. Hvis ikke, så falder den nok i din smag alligevel.

Grenadine

Grenadine

En meget karakteristisk sirup med sin dybrøde farve og søde smag. Den bruges normalt i cocktails hvor dens røde farve giver et eksotisk udseende.

Æblesirup

Æblesirup

Hvis du ikke allerede kender æblesirup, som er du gået glip af noget. Brug æblesiruppen på pandekager, desserter, på din morgenmad osv.

Ingefærsirup

Ingefærsirup

Ingefærsirup har mange anvendelsesmuligheder. De fleste kender den nok fra Ginger Ale, men få ved at man også kan bruge den i dessert, til fiske retter og i te.