Om mig

Hej!

Mit navn er Jesper Agermose, og jeg er helt pjattet med likør. Hvor andre folk har vinkældre, så har jeg en tilsvarende “likør-kælder”.
Jeg er så tosset med likør, at jeg i marts 2013 startede jeg hjemmesiden “Likørbryggeriet”, som du nu har glæden (håber jeg) af at besøge.
Likørbryggeriet er selvfølgelig også at finde på facebook.

Selvom du måske ikke er helt så entusiastisk omkring likør, som jeg er så kan du med garanti få glæde af siden her. Jeg har lagt en masser opskrifter op, som jeg med tiden har fundet både i Danmark og i udlandet. Der er lidt for enhver smag bogstavelig talt, og lidt i alle sværhedsgrader. Lige fra den simple og nemme Bananlikør til den komplicerede og smagsrige Italienske Amaro.

Hvis du skulle være så heldig at ligge inde med en opskrift som jeg endnu ikke er stødt på, så skal du være velkommen til at sende den til mig på kontakt@likorbryggeriet.dk. Så vil jeg lægge den op, så andre kan få glæde af den. Dit navn kommer naturligvis til at fremgå af indlægget.

Jeg vil så vidt muligt forsøge at bringe artikler, om både kendte og ikke mindst ukendte typer likører, så du altid kan overraske dine gæster med noget som de aldrig har oplevet før.
Herudover har jeg startet en ny kategori ‘Cocktails‘, som med tiden gerne skulle komme til at indeholde en masse cocktailopskrifter som du kan lave med dine hjemmelavede likører.

Kategorien, Sirup, er nu også blevet til og den vil komme til at indeholde forskellige opskrifter på hjemmelavede sirupper. Sirup som du kan bruge i cocktails, på desserter, på morgenmaden, i smoothies og meget andet.