Boozy Brownies

Boozy Brownies
Ingen bedømmelser endnu.

Aj kaptajn! Normalt laves boozy brownies med rom og evt. vodka, men vi har piftet opskriften op med en lækker eksotisk jamaicansk pimento dram allehåndelikør og kokoslikør, så du rigtig kan føle dig som en pirat fra Caribien. Opskriften kommer originals fra Carroll Pellegrinelli, som er en kendt amerikansk forfatter af dessert- og kagekogebøger, samt dommer ved den amerikanske pie-konkurrence.

Ingredienser

Fremgangsmåde

    1. Tilbered brownie-blandingen som instrueret på pakken.
    2. Overhæld brownierne med allehåndelikøren, så snart de tages ud af oven og stil på køl.
    3. Rør smør, kokoslikør og flormelis sammen. Fordel blandingen ud over brownierne.
    4. Stil brownierne på køl igen.
    5. Når de er blevet kolde, smeltes chokolade og palmin. Chokoladeblandingen hældes overe brownierne.
    6. Stil på køl indtil chokoladen er størknet.
    7. Servér!
  1.  

Noter

Foto
Likørbryggeriets variant af opskrift fra Carroll Pellegrinelli.

Information

Type
Likør
Oprindelsesland
USA
Lagringstid
3x20 min. på køl.
Holdbarhed
1-2 dage i køleskab
Mængde
Ca. 9 stk.
Kategorier