Krydderrejer med hindbærlikør - Likørbryggeriet

Krydderrejer med hindbærlikør

Krydderrejer med hindbærlikør
Ingen bedømmelser endnu.

En lækker forret eller appetitvækker. Rejerne giver en helt ny oplevelse med hindbærlikør, og dine gæster vil med garanti bliver overraskede. Kan også serveres med nudler og andre japanske retter.

Ingredienser

    • Til 4 personer:
    • 16 store rejer (rensede og friske)
    • 1 jalapeno (i skiver og med kerner)
    • 1-2 spsk. hvidløg
    • 2-3 spsk olivenolie
    • 2,5 spsk Hindbærlikør
    • Tilbehør:
    • Flutes

Fremgangsmåde

    1. Del rejerne på langs, så de ligner en butterfly. Sæt dem til side.
    2. Varm olivenolien på en pande og svits hvidløg herind. Når hvidløget er gyldent tilsættes jalapenoen.
    3. Lad det simre et par minutter.
    4. Skru ned for varmen og tilsæt rejerne. Sæt låg på panden og lad det simre indtil rejerne har fået en jævn farve.
    5. Fjern rejerne fra panden og anret dem. Lad olien blive på panden.
    6. Rør hindbærlikøren i olien og skru ned for varmen. Lad det varme op og hæld det herefter udover rejerne.
    7. Server med 2 halve skiver flutes.

Noter

Kilde: www.food.com

Information

Type
Likør
Kategorier