Jordbærdessert med whiskeylikør - Likørbryggeriet

Jordbærdessert med whiskeylikør

Jordbærdessert med whiskeylikør
Ingen bedømmelser endnu.

En skøn frugtdessert som er nem og hurtig at lave. Et strejf af appelsin giver desserten en frisk smag, som nemt kan erstattes af andre typer frugt.

Ingredienser

    • Marinerede jordbær:
    • 250g halve jordbær
    • 1 spsk sukker
    • 3½ spsk friskpresset appelsinsaft
    • Jordbæryoghurt:
    • 1 dl yoghurt
    • 250 g halve jordbær
    • 1 spsk Drambuie el. Irish Cream

Fremgangsmåde

    1. Marinerede jordbær: Kom jordbærrene i en skål. Drys sukker ved og hæld appelsinsaft over. Lad jordbærrene trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
    2. Jordbæryoghurt: Hæld yoghurten i en skål og vend jordbærrene i. Lad blandingen stå tildækket i køleskabet i ca. 25 min.
    3. Ved serveringen: Smag jordbæryoghurten til med whiskylikør. Læg de marinerede jordbær i bunden af en glasskål og fordel yoghurtblandingen derover.
    4. Kilde : Karolines Køkken

Information

Type
Likør
Kategorier