Mangolikør - Likørbryggeriet

Mangolikør

Mangolikør
5/5 (1)

En tropisk overraskelse der passer til et utal af cocktails. Prøv dig frem, og bland den med appelsinjuice, tranebærjuice eller i champagne. Der er masser af muligheder. Nyd den afkølet af små glas eller brug den i desserter. Mangolikør har mange anvendelsesmuligheder! Prøv den f.eks. sammen med gin, grapefrugt juice og grenadine.

Ingredienser

  • 2 mango
  • 1 fl. (70cl) rom
  • 2 dl sukkersirup
  • 6 allehånde bær

Fremgangsmåde

  1. Skær mangoen i små tern (med skræl, kerner m.v.)
  2. Spred dem ud på en bageplade, og lad dem bage i ovnen ved 135 grader C i én time.
  3. Tilsæt mango, allehånde, alkohol og sukker til et sylteglas og stil det til lagring i 3 uger.
  4. Sørg for at omryste glasset dagligt indtil sukkeret er opløst.
  5. Filtrer og hæld på flaske.

Information

Type
Likør
Lagringstid
3 uger
Base
Rom
Kategorier