Guignolet

Guignolet
Ingen bedømmelser endnu.

Guignolet består oprindeligt af forskellige typer kirsebær, og er meget populær i Frankrig. Kan evt. bruges til cocktailen Guignolo, som består af guignolet, champagne og kirsebær juice.

Ingredienser

  • 1 kg sure kirsebær
  • 2,5 dl kirsebær vin
  • 5 dl vodka
  • 300 g sukker
  • 1 liter rødvin

Fremgangsmåde

  1. Vask og skræl kirsebærrene.
  2. Knus dem og hæld dem i sylteglasset.
  3. Tilsæt resten af ingredienserne.
  4. Lagre blandingen lagre i ca. 2 uger.
  5. Husk at omryste glasset dagligt indtil sukkeret er opløst.
  6. Filtreres herefter på flaske.

Noter

OBS: Blandingen kan nydes allerede når sukkeret er opløst, men smagen bliver kraftigere af at lade den lagre længere.

Information

Type
Likør
Oprindelsesland
Frankrig
Lagringstid
2 uger
Mængde
ca. 2 liter
Base
Kirsebærvin, Vodka, Rødvin