Vi beklager rodet i øjeblikket. Da vi er i gang med at lave nyt design er det ikke alle sider der er fuldt funktionelle.
Dog skulle al information være til rådighed. I løbet af sommeren skulle det nye design være på plads.

Tag: kokos

Kamillelikør med appelsin

Kamillelikør med appelsin

Her er endnu en lækker velkomstdrink til festen. En frisk smag af kamille blandet med den tøre hvidvin giver en delikat kombination af smag.

Myntelikør – Creme de Menthe

Myntelikør – Creme de Menthe

Dejlig frisk smag af mynte. En skøn likør der kan give enhver drink et løft. Myntelikør er super sammen med Creme de Cacao, Baileys eller Jägermeister. Ikke nok med at denne myntelikør kan bruges i cocktails og drinks, så er den også glimrende i desserter. Prøv den evt. sammen med vanilleis eller fløderand.

Limoncello cremelikør

Limoncello cremelikør

En ægte italiensk specialitet, med en cremet konsistens og en frisk smag af citrus. Likøren stammer fra Campania, og især Limoncello fra området omkring Sorrento er berømt. Den serveres iskold, og gerne til fiskeretter.

Pinna

Pinna

En ukrainsk opskrift på pinna, som er navnet på de “gode” horilka typer af højere kvalitet.

Kvædelikør

Kvædelikør

Måske kender du den? Måske gør du ikke. Kvædelikør er lækkert, men kvæder er ikke så almindelige og dog de findes nogle gange i haver og grøntbutikker. Kvæder ligner meget pærer, og det er måske årsagen til at pærer oftest opstammes på kvædestammer. Den kan […]

Estragonlikør

Estragonlikør

Dette krydderi kan også bruges som en lækker estragonlikør, og giver en krydret og lækker cocktail hvis den blandes med tomatjuice og lime.

Laurbærlikør – Liqueur de Laurier

Laurbærlikør – Liqueur de Laurier

En lækker bitter med laurbær istedet for laurbærblade. Laurier betyder laurbær på fransk, og defineres nok bedre som bitter, end som likør. Kan evt. spices op med lidt citronskal.

Rosen og hybenlikør

Rosen og hybenlikør

Delikat hybenlikør på rosenblade og hyben. Meget kendt på Sardinien og er rig på c-vitaminer. Nyd den til isdesserter, eller i champagne som cocktail. Under 2. verdenskrig plukkede man i Storbritanien hyben for at hjælpe til i krigen imod Tyskland. Det blev ofte til konkurrencer […]

Mangolikør

Mangolikør

En tropisk overraskelse der passer til et utal af cocktails. Prøv dig frem, og bland den med appelsinjuice, tranebærjuice eller i champagne. Der er masser af muligheder. Nyd den afkølet af små glas eller brug den i desserter. Mangolikør har mange anvendelsesmuligheder! Prøv den f.eks. […]

Cremet chokoladelikør

Cremet chokoladelikør

Dette er ren chokoladenydelse! Prøv f.eks. denne cremede chokoladelikør til et lækkert stykke wienerbrød eller som cocktail med appelsinjuice.

Fyrretræslikør

Fyrretræslikør

Fyrretræslikør er glimrende sammen med en god whiskey eller cognac, eller sammen med andre tørre drikke. Bland den evt. med danskvand og Campari.

Skittleslikør

Skittleslikør

En af de lidt skøre likør typer, som er super sjove til fester. Meget farverige og underholdende når de kommer på bordet.

Guignolet #2

Guignolet #2

Almindelig guignolet indeholder 16 til 18 procent alkohol, og denne opskrift kan derfor godt spædes op med kogt afkølet vand.

Triple Sec – Citruslikør

Triple Sec – Citruslikør

Triple Sec er nok bedre kendt under det fejlagtige navn; appelsinlikør. Denne likørtype består dog af 3 forskellige citrus frugter, deraf navnet “Triple”.

Appelsinlikør (Southern Comfort style)

Appelsinlikør (Southern Comfort style)

Her er endnu en appelsinlikør, men denne gang meget lig den amerikanske Southern Comfort vi kender. Den smager ikke helt mage til, da opskriften på Southern Comfort er hemmelig.

Sangria

Sangria

Nogle kender den nok bedst fra spanske grisefester, eller måske endda frygter den. Men uanset hvor mange oplevelser man har haft med denne eksotiske sommerdrik, så er og bliver den et hit på de sene sommeraftener. Sangria har fået dens navn på grund af dens […]

Baileys Irish Cream

Baileys Irish Cream

Alle kender Baileys Cream eller Custer’s Cream, men har du nogensinde overvejet at du selv kan lave det? Det er nemmere end du tror at lave hjemmelavet Baileys, og du kan tilpasse den efter dine gæsters og egne smagsløg. Den originale Baileys, som stammer fra […]

44 likør

44 likør

44 likør minder meget om Grand Marnier og andre triple sec likører, med dens liflige smag af appelsin.

Englelikør – Hvid chokoladelikør

Englelikør – Hvid chokoladelikør

Mmm… forstil dig smagen af hvid chokolade og mandel i samme mundfuld. Har du lyst til at prøve? Så er denne tyske chokoladelikør lige noget for dig.

Rabarberlikør

Rabarberlikør

Måske har du selv rabarber i haven, eller også bliver du måske fristet af dem på torvet. Ihvertfald er rabarber glimrende som likør, og kan bruges i næsten alle sammenhænge. De komplementerer både sødt, surt og bittert, og giver et frisk aftryk på cocktails. Vær […]

Bock øllikør

Bock øllikør

Bock eller bockbier er en undergæret stærk lagerøl, der har sin oprindelse i den nordtyske by Einbeck.

Kakaolikør

Kakaolikør

Denne portugisiske kakaolikør opskrift er sikkert et hit for de fleste chokolade elskere. Smagen kan sammenlignes med en lidt syrlig kakaomælk.

Sangria #2

Sangria #2

Sangria er idéel til store fester, fødselsdag, konfirmationer og meget andet. Det er en relativ billig cocktail at lave, og kan serveres i en stor bowle som “ta’ selv”.

Kiwilikør med vanille

Kiwilikør med vanille

Her er endnu en af mine egne opskrifter. Kiwilikør laves på næsten samme måde som bananlikør, og har en ret kort lagringsperiode.