Vi beklager rodet i øjeblikket. Da vi er i gang med at lave nyt design er det ikke alle sider der er fuldt funktionelle.
Dog skulle al information være til rådighed. I løbet af sommeren skulle det nye design være på plads.

Tag: kardemomme

Granatæblelikør

Granatæblelikør

Med sin specielle smag er granatæble et glimrende valg til likør. Granatæblekerner giver en frisk, sød og lettere syrlig smag som er fantastisk som velkomstdrink, hvis den blandes med champagne/crémant. Eller bland den med appelsinjuice og få en tropisk cocktail.

Kamillelikør med appelsin

Kamillelikør med appelsin

Her er endnu en lækker velkomstdrink til festen. En frisk smag af kamille blandet med den tøre hvidvin giver en delikat kombination af smag.

Tysk kryddersnaps

Tysk kryddersnaps

En rigtig vinter kryddersnaps som er en glimrende erstatning for den almindelige snaps. Egner sig særdeles godt til både påske- og julefrokosten med dens krydrede smag. Denne opskrift kommer fra Tyskland, og er en klassisk opskrift på kryddersnaps.

Gul citruslikør

Gul citruslikør

Syrlig og frisk i smagen og en rigtig sommerlikør. Kendetegnet ved masser af citrusfrugter gør denne citruslikør til en delikat forfriskning efter grillmaden.

Salvielikør

Salvielikør

Salvie er kendt for dens medicinske egenskaber og gror bla. i bjergene i Alcoy i Alicante. Her ligger Sinc distilleriet som har lavet en unik salvielikør i hundredevis af år. Denne likør har en aromatisk smag, som vil få dig til at føle dig midt […]

Fransk ribs cassis

Fransk ribs cassis

Selvom fransk cassis oftest er lavet på solbær, så er denne opskrift med ribs yderst delikat. Hvis du blander 1 del cassis op med hvidvin, vil du få en den populære franske cocktail kaldet; Kir. Cassis er også Hercule Poirot’s favorit drink. Om han foretrækker […]

Græskarlikør med chili og ingefær

Græskarlikør med chili og ingefær

Her er så en af Likørbryggeriets egen opskrifter. Denne likør giver et spændende spicy twist med tilsat chili, og en god eftersmag af ingefær.

Laurbærlikør – Liqueur de Laurier

Laurbærlikør – Liqueur de Laurier

En lækker bitter med laurbær istedet for laurbærblade. Laurier betyder laurbær på fransk, og defineres nok bedre som bitter, end som likør. Kan evt. spices op med lidt citronskal.

Vermouth

Vermouth

Vermouth siges at være den mest brugte cocktail ingrediens og dette er dog ikke uforståeligt.

Hvidvins Sangria

Hvidvins Sangria

Sangria er fantastisk på mange måder, men nok mest fordi det er så enkelt at lave. Du kan samtidig også bruge nøjagtig de frugter som du bedst kan lide.

Rabarberlikør

Rabarberlikør

Måske har du selv rabarber i haven, eller også bliver du måske fristet af dem på torvet. Ihvertfald er rabarber glimrende som likør, og kan bruges i næsten alle sammenhænge. De komplementerer både sødt, surt og bittert, og giver et frisk aftryk på cocktails. Vær […]

Mashal citrus likør

Mashal citrus likør

Mashal er lavet på raki, som er det tyrkiske variant af Sambuca og Ouzo. Det er vigtigt at man bruger en raki uden anis, da denne ellers stjæler for meget smag.

Ratafia – Italiensk kirsebærlikør

Ratafia – Italiensk kirsebærlikør

Denne gammeldags opskrift er oprindeligt lavet med vilde kirsebær, men almindelige fra supermarkedet eller haven kan også anvendes. Denne liqueur får en dyb mørk rubinrød farve som er svær at modstå. Navnet ‘ratafia’ stammer fra det latinske ‘Rata Fiat’, og bruges i forbindelse med ægteskaber. […]

Sangria #2

Sangria #2

Sangria er idéel til store fester, fødselsdag, konfirmationer og meget andet. Det er en relativ billig cocktail at lave, og kan serveres i en stor bowle som “ta’ selv”.

Kirsebærlikør – Klassisk

Kirsebærlikør – Klassisk

Kirsebærlikør er en simpel og delikat likør, som egner sig særdeles godt til desserter. Prøv f.eks. kirsebærlikør til risalamande eller til ostebordet.

Pimento Dram – Allehåndelikør

Pimento Dram – Allehåndelikør

Pimento Dram er en jamaicansk likøropskrift, som næsten har været helt uddød.

Blommelikør – klassisk

Blommelikør – klassisk

Mange mennesker kender den (infamøse) Slivovitz fra østlandene, som er en blommelikør, men blommelikør findes i hele verdenen.

Cremet chokoladelikør

Cremet chokoladelikør

Dette er ren chokoladenydelse! Prøv f.eks. denne cremede chokoladelikør til et lækkert stykke wienerbrød eller som cocktail med appelsinjuice.

Pærelikør med appelsin

Pærelikør med appelsin

Her er en af mine egne opskrifter. Først startede den som ren pærelikør, men har siden taget en drejning imod en mere syrlig smag.

Pompelmocello – Grapelikør

Pompelmocello – Grapelikør

En variant af den kendte Limoncello, men her lavet med grapefrugt. Denne grapelikør opskrift kommer ligeledes fra Italien, og drikkes gerne efter middagen i den varme aftensol.

Honninglikør – Grappa

Honninglikør – Grappa

Her er en smagsefterligning af den kendte italienske grappa, som oprindeligt er lavet på druer. Selvom dette ikke er en opskrift på ægte honning grappa, så kan man fornemme lighederne. Honninglikør er genial i varm mælk til at bekæmpe vinterens sygdomme.

Pinna

Pinna

En ukrainsk opskrift på pinna, som er navnet på de “gode” horilka typer af højere kvalitet.

Drambuie – Whiskylikør

Drambuie – Whiskylikør

Drambuie er en prisbelønnet likør, lavet på malt whiskey og bruges i bla. drinks som Rusty Nail.

Guignolet #2

Guignolet #2

Almindelig guignolet indeholder 16 til 18 procent alkohol, og denne opskrift kan derfor godt spædes op med kogt afkølet vand.