Vi beklager rodet i øjeblikket. Da vi er i gang med at lave nyt design er det ikke alle sider der er fuldt funktionelle.
Dog skulle al information være til rådighed. I løbet af sommeren skulle det nye design være på plads.

Tag: enebær

Sangria #2

Sangria #2

Sangria er idéel til store fester, fødselsdag, konfirmationer og meget andet. Det er en relativ billig cocktail at lave, og kan serveres i en stor bowle som “ta’ selv”.

Mandarinchello

Mandarinchello

Denne mandarinlikør en sødere en almindelige Triple Sec og appelsinlikør, og har en krydret eftersmag pga. cognac’en.

Sangria

Sangria

Nogle kender den nok bedst fra spanske grisefester, eller måske endda frygter den. Men uanset hvor mange oplevelser man har haft med denne eksotiske sommerdrik, så er og bliver den et hit på de sene sommeraftener. Sangria har fået dens navn på grund af dens […]

Drambuie – Whiskylikør

Drambuie – Whiskylikør

Drambuie er en prisbelønnet likør, lavet på malt whiskey og bruges i bla. drinks som Rusty Nail.

Pompelmocello – Grapelikør

Pompelmocello – Grapelikør

En variant af den kendte Limoncello, men her lavet med grapefrugt. Denne grapelikør opskrift kommer ligeledes fra Italien, og drikkes gerne efter middagen i den varme aftensol.

Appelsinlikør (Southern Comfort style)

Appelsinlikør (Southern Comfort style)

Her er endnu en appelsinlikør, men denne gang meget lig den amerikanske Southern Comfort vi kender. Den smager ikke helt mage til, da opskriften på Southern Comfort er hemmelig.

Fyrretræslikør

Fyrretræslikør

Fyrretræslikør er glimrende sammen med en god whiskey eller cognac, eller sammen med andre tørre drikke. Bland den evt. med danskvand og Campari.

Mashal citrus likør

Mashal citrus likør

Mashal er lavet på raki, som er det tyrkiske variant af Sambuca og Ouzo. Det er vigtigt at man bruger en raki uden anis, da denne ellers stjæler for meget smag.

Grøn basilikumlikør

Grøn basilikumlikør

En lækker og mild salvielikør med et strejf af basilikum og mynte. Denne basilikumlikør er velegnet i danskvand, tonic eller champagne. Den kan desuden drikkes til ostebord.

Vermouth

Vermouth

Vermouth siges at være den mest brugte cocktail ingrediens og dette er dog ikke uforståeligt.

Sesamlikør med honning

Sesamlikør med honning

Drik den f.eks. til et glas whisky eller gin. Sesamlikør er en ren skat på de mørke vinteraftener når man mangler noget at varme sig på.

Granatæblelikør

Granatæblelikør

Med sin specielle smag er granatæble et glimrende valg til likør. Granatæblekerner giver en frisk, sød og lettere syrlig smag som er fantastisk som velkomstdrink, hvis den blandes med champagne/crémant. Eller bland den med appelsinjuice og få en tropisk cocktail.

Baileys Irish Cream

Baileys Irish Cream

Alle kender Baileys Cream eller Custer’s Cream, men har du nogensinde overvejet at du selv kan lave det? Det er nemmere end du tror at lave hjemmelavet Baileys, og du kan tilpasse den efter dine gæsters og egne smagsløg. Den originale Baileys, som stammer fra […]

Tysk kryddersnaps

Tysk kryddersnaps

En rigtig vinter kryddersnaps som er en glimrende erstatning for den almindelige snaps. Egner sig særdeles godt til både påske- og julefrokosten med dens krydrede smag. Denne opskrift kommer fra Tyskland, og er en klassisk opskrift på kryddersnaps.

Mangolikør

Mangolikør

En tropisk overraskelse der passer til et utal af cocktails. Prøv dig frem, og bland den med appelsinjuice, tranebærjuice eller i champagne. Der er masser af muligheder. Nyd den afkølet af små glas eller brug den i desserter. Mangolikør har mange anvendelsesmuligheder! Prøv den f.eks. […]

Bock øllikør

Bock øllikør

Bock eller bockbier er en undergæret stærk lagerøl, der har sin oprindelse i den nordtyske by Einbeck.

Mandellikør – Klassisk

Mandellikør – Klassisk

Mandellikør, ofte kaldet Amaretto, er en populær ingrediens i mange cocktails, og kan bruges på et utal af måder. Med dens søde smag er særdeles velegnet i kaffe og til desserter. Den helt klart mest kendte mandellikør, som findes i mange varianter, er uden tvivl […]

Fransk ribs cassis

Fransk ribs cassis

Selvom fransk cassis oftest er lavet på solbær, så er denne opskrift med ribs yderst delikat. Hvis du blander 1 del cassis op med hvidvin, vil du få en den populære franske cocktail kaldet; Kir. Cassis er også Hercule Poirot’s favorit drink. Om han foretrækker […]

Hypocras

Hypocras

Hypocras er en drik som stammer tilbage til det 13. århundrede. Denne opskrift stammer fra en familie i Grækenland, som har lavet Hypocras i årevis.

Rabarberlikør

Rabarberlikør

Måske har du selv rabarber i haven, eller også bliver du måske fristet af dem på torvet. Ihvertfald er rabarber glimrende som likør, og kan bruges i næsten alle sammenhænge. De komplementerer både sødt, surt og bittert, og giver et frisk aftryk på cocktails. Vær […]

Græskarlikør med chili og ingefær

Græskarlikør med chili og ingefær

Her er så en af Likørbryggeriets egen opskrifter. Denne likør giver et spændende spicy twist med tilsat chili, og en god eftersmag af ingefær.

Bananlikør med vanille

Bananlikør med vanille

Bananlikør er nemt og hurtigt at lave. Den har en kort lagringsperiode, og kræver meget få ingredienser.

Pimento Dram – Allehåndelikør

Pimento Dram – Allehåndelikør

Pimento Dram er en jamaicansk likøropskrift, som næsten har været helt uddød.

Pærelikør med appelsin

Pærelikør med appelsin

Her er en af mine egne opskrifter. Først startede den som ren pærelikør, men har siden taget en drejning imod en mere syrlig smag.